Naša istorija

NAŠA ISTORIJA

Udruzenje gradjana Mirijevo je mlada organizacija, osnovana u maju 2015 godine u Beogradu. Za kratko vreme ostvarili smo neverovatne uspehe u delovanju na teritoriji Mirijeva. Odmah smo uspeli da ukažemo na problem nedostatka organizovanja kulturnih manifestacija.


 

U skladu sa tim, već u junu mesecu započeli smo i uspešno sproveli organizovanje besplatnih dečijih predstava. Predstave su održavane svake subote za vreme letnjeg raspusta na letnjoj pozornici koju smo sami napravili.

no images were found

 


Uz pomoć prijatelja i nasih gradjana, malu finansijsku pomoć i ogromnu volju napravili smo tribine za samo nedelju dana. Zatim smo nastavili sa aktivnostima pomaganja osobama ometenim u razvoju. Početkom migrantske krize aktivno smo učestvovali zajedno sa hramom sv. Ilija u pribavljanju odeće za decu i odrasle ugrožene u krizi.

Uspešno smo napravili stazu za pešake zajedno  sa savetom roditelja škole Despot Stefan Lazarević.

no images were found

Takodje smo sa nvo play i američkom ambasadom učestvovali na konferenciji o korupciji… To je dovoljno da pokažemo da smo sposobni da stvari uzmemo u svoje ruke… ostalo je još puno toga da se uradi. Volju imamo, možemo i znamo da umemo, zato nam je potrebna podrška.

 

Pridruži nam se, uzmi svoj život u svoje ruke!