Dragi prijatelji i komšije

18. maj 2020.


Dragi prijatelji i komšije,

Da bismo u budućnosti menjali kraj u kom živimo i unapređivali ga, na teritoriji opštine Zvezdara, neophodno je da zadovoljimo pravnu formu koja je propisana zakonom.

To je, ujedno, jedinstvena prilika koja se pruža svim građanima jednom u 4. godine i šansa da izaberemo ljude koji će predstavljati svoj kraj ili naselje na teritoriji opštine Zvezdara.

Neophodno je da se svi organizujemo, kako bi naš kraj, pre svega naš komšiluk, učinili da bude bolje mesto za sve građane, pre svega za našu decu i roditelje.
Izabrani ljudi, svako iz svog kraja, bi predstavljali odbornike u opštini Zvezdara (u Skupštini opštine Zvezdara nalazi se 53 odbornika), oni bi predstavljali sve stanovnike svog dela opštine Zvezdara. Za taj izbor nam je potrebna vaša pomoć i vaš predlog, kako bismo izabrali dobre, časne, poštene i vredne ljude koji imaju: energije, vremena i mogućnosti da prenesu glas komšija koji žive u svom kraju.
Ovom akcijom, unapredili bismo naš kraj, tj. naše naselje i kroz rešavanje svih problema sa kojima se svakodnevno suočavamo učinili bismo ga lepšim i boljim.

Pored izbora imena ljudi za odbornike iz svih krajeva i naselja sa teritorije opštine Zvezdara, potrebno je da za svakog odbornika (od 53 odbornika ukupno) građani daju svoju ličnu podršku u vidu svog potpisa ispred opštinskog overitelja ili notara (30 potpisa po jednom odborniku), ukupno 1.590 potpisa za zakonski odabir 53 odbornika koji čine Skupštinu opštine Zvezdara.
Svoju ličnu podršku u vidu potpisa možete ostavriti:

– u nedelju 17. maja, u Mesnoj Zajednici Staro Mirjevo, ulica Školski Trg br.2 (Stara Škola iza crkve Sveti Ilija) u vremenu od 12 do 20 časova

– u ponedeljak 18. maja, Bulevar kralja Aleksandra br.171 (lokal 33) u vremenu od 12 do 20 časova

– u utorak 19. maja, Rudo 3 (Konjarnik) u vremenu od 12 do 20 časova

Ovim putem se zahvaljujemo svim komšijama i prijateljima sa teritorije opštine Zvezdara, koji su dali svoju podršku u vidu potpisa, kako bismo mogli da učinimo naš kraj boljim i lepšim mestom za život, zajedno sa Grupom Građana – MIRIJEVO – KONjARNIK – MALI MOKRI LUG – VELIKI MOKRI LUG – LION – OLIMP – BULBULDER – V. VLAHOVIĆ – SEVERNI BULEVAR – ZVEZDARSKA ŠUMA – ZVEZDARA – VUKOV SPOMENIK – RUDO – UČITELjSKO NASELjE – ZELENO BRDO – KLENAK – CVETKO – ĐERAM – SLAVUJEV VENAC –DIMITRIJALA – DENKOVA BAŠTA – MEDAK PADINA – CVETANOVA ĆUPRIJA – VRAČARSKO POLjE – LIPOV LAD – ZAOKRUŽI SVOJ KRAJ.

>> Jedinsvo i sloga naroda je snažnija i od najjačeg sistema <<

Posted in Vesti