MOLBA ZA POMOĆ ŠAHOVSKOM KLUBU MIRIJEVO

17. maj 2016.

MOLBA ZA POMOĆ ŠAHOVSKOM KLUBU MIRIJEVO U VIDU PARTNERSTVA ILI SPONZORSTVA

Šahovski klub Mirijevo je udruženje grupe građana, osnovan 1988 godine na inicijativu Sofke Zveѕdara, i uglednih političkih sportskih i društvenih radnika Mirijeva. Registrovan je kod ministarstva omladine i sporta Srbije i šahovskog saveza Beograda gde se u raznim ligama uspešno takmiči svih ovoh godina. Klub ima sedište u prostorijama MZ Novo Mirijevo, Mirijevski Venac 18-20 tržni centar kod bivšeg C-marketa današnjeg mini Maksija.

Šahovski klub Mirijevo je član druge lige Srbije odnosno Premijer lige Beograda, ima pedesetak aktivnih članova registrovanih kod šahovskog saveza Beograda i još toliko članova, ljubitelja i zaljubljenika u ovu prastaru drevnu magičnu igru. Otvorena je i radi šahovska škola koju pohađaju deca od predškolskog do srednjeskolskog uzrasta. Klub je prepoznatljiv i po tome sto organizuje jedne od najboljih dečijih šahovskih turnira u Beogradu, memorijal Branka Paulića uglednog Mirijevskog majstora fide i šahovskog učitelja koji iza sebe ima 30 godina pedagoškog rada sa decom i memorijal Aleksandra-Saše Crnobrnje uglednog šahovskog radnika i zaljubljenjika u drevnu magičnu igru organizatora mnogih šahovskih takmičenja i priredbi na prostorima bivše Jugoslavije. Naši turniri koje organizujemo za decu razlikuju se od drugih po tome što su sva deca na turniru nagrađena bez obzira na plasman bilo prvo ili zadnje, svako dete dobije na poklon po jednu šahovsku knjigu ili brošuru i jednu lepu dizajniranu šahovsku diplomu a u novije vreme delimo DVD diskove sa video prezentacijom šahovskih lekcija iz raznih šahovskih otvaranja, središnjica, završnica, šahovskih studija i problema! Jedan ovakav šahovski turnir gde se okipi preko stotinu dece uzrasza od 5 do 15 godina košta oko 60 000 din i ovim pismom se obraćamo vama dragi sugrađani koji se bavite zanatskim i privrednim delatnostima imate privatne radnje , preduzeća, firme ovo je

MOLBA ZA POMOĆ U VIDU PARTNERSTVA ILI SPONZORSTVA KLUBA

Pomozite da Šahovskom klubu Mirijevo održi tradiciju najboljih organizovanih dečijih šahovskih turnira na prostoru Beograda skromnim novčanim prilozima jer radimo nesto plemenito za našu decu prvenstveno sklanjajući ih sa ulice učeći ih viteštvu, moralu, poštenju, čašti.

Naš žiro račun je ŠK Mirijevo 205-116192- 33 Komercijalna banka Beograd a za one naše sugrađane koji žele da pomognu ličnim skromnim prilozima uplatu možete obaviti kod našeg blagajnika Siniše Marića u prostorijama šah kluba, MZ Novo Mirujevo, Mirijevski Venac 18-20 na spratu svakim danom 18-19 časova gde ćete dobiti urednu priznanicu i biti zavedeni u knjigu dobročinitelja.

Koptakt telefon 064/170-72-39 Miroslav-Mića Živković predsednik šk Mirijeva.

Posted in Vesti