Održana je II Mirijevska izložba pasa bez rase

21. maj 2017.

Danas je u Mirijevu, u organizaciji UG Mirijevo, održana II Mirijevska izložba pasa bez rase. Imali smo preko 70 učesnika u 10 kategorija, i dodelili preko 30 nagrada. Neki su došli da se takmiče, neki da se pokažu a neki da nađu ljubimca za sebe.

Prva mesta po kategorijama osvojili su sledeći ljubimci: Kuli – naj bebac, Car – najčupaviji, Hera i Miltos – naj dete i pas, Cane – najglasniji, Mrvica i Malena – naj par, Žuća – naj rep, Laki – naj šmekerica, Greta – naj uvo, Aska – naj veteran i Zea – naj gost. Za najfotogeničnijeg psa proglašena je Ena, a naj mešanac izložbe bila je Ajša.

Izložbu je otvorio naš drugar Bane (Branislav Raičević – 4 1/2 muškarca), program je vodila Milica, a Goca je sve zanimljive detalje zabeležila svojim fotoaparatom (ako hoćete da vam pošaljemo vaše slike, pošaljite nam zahtev na mail izlozbapasa@ugmirijevo.org sa rednim brojem koji je imao vaš ljubimac). Ceo posao oko organizacije odradili su naši veliki i mali volonteri: Maja, Slavica, Vesna, Jelena, Mika, Nebojsa, Vlada, Vuk, Ognjen, Julija, David i Miloš.

Tradicionalno, generalni sponozor bio je HUSSE, švedska hrana premijum kvaliteta, a izložbu su podržali MZ Mirijevo, veterinarska ambulanta Vesna, veterinrska apoteka Total pet care, Teodora Nestorović – šišanje pasa, prodavnice za kućne ljubimce Beti, Boss, Draguljče JMS, Poljoprivredna škola sa domom učenika PK Beograd, JKP Veterina Beograd, PetTaxi Miki i dečija kuća Bubamarica.

Zahvaljujemo se svima na učešću i vidimo se sledeće godine.

Posted in Vesti