Prijateljski Mirijevski TAKSI

28. mart 2016.

“Prijateljski taksi” – jedinstveni taksi na svetu koji se ne naplaćuje!

Prijateljski taksi je nastao u Srbiji, u Beogradu na opštini Zvezdara u naselju Mirijevo, koje je po mnogo tome poznato!

Mirijevo ima crkvu Sv. Ilije, koja je izgradjena 1834 godine, ima prvake sveta u street basketu (Pariz 1998), naselje koje u Srbiji ima najviše dece i mladih, i skoro 100.000 stanovnika a sada je dobilo i jedinstveni taksi na svetu koji se ne naplaćuje, Prijateljski taksi!

Prijateljski taksi je nastao iz ljubavi i iskrene želje da se građanima Mirijeva pomogne a funkcioniše na sledeći način…

Svaka osoba koja ima ispravno i registrovano vozilo, kontaktira “Udruženje građana Mirijevo” i dobija nalepnicu Prijateljski taksi, sa kojom bi trebalo, ako ima mesta u vozilu i ako ide ka gradu ili se vraća iz grada, da pomogne ljudima koji se nalaze na autobuskom stajalištu i da ih poveze bez naplate!

Svi zainteresovani koji žele da se priključe ovom jedinstvenom na svetu Prijateljskom taksi-u, mogu nas kontaktirati putem stranice Facebook-a, a mi ćemo im odgovoriti u najkraćem mogućem roku!

Vaše Udruženje građana Mirijevo 🙂

Posted in Vesti